________________  // ________________

COMELIT VIDEOBEWAKING

videobewaking

Camerabewaking is maatwerk!

Er zijn heel wat factoren waarmee rekening gehouden moet worden. Afhankelijk van wat je wil zien, hoe gedetailleerd, zal de juiste keuze gemaakt moeten worden in het talrijke aanbod van verschillende camera's. 

Neem ik een vaste lens of toch beter een variabele lens? Eventueel gemotoriseerd? Welke beeldkwaliteit wil ik hebben of heb ik nodig? Hoe ver wil ik kunnen zien in het donker? Pas na het maken van de juiste keuze aan camera's kunnen we de juiste keuze maken welke recorder we nodig hebben. Het heeft geen zin dure camera's met hoge beeldkwaliteit te kopen als de recorder niet krachtig genoeg is dit te verwerken.

Laat je ondersteunen door ons deskundig en professioneel advies bij het maken van deze keuzes! Voor zowel een kleine installatie bij je thuis als een grote installatie in een bedrijf, wij komen graag even langs om al het nodige te overlopen. Tegenwoordig wordt er hoofdzakelijk gewerkt met IP systemen, maar ook voor de klassieke analoge sytemen kan u bij ons terecht. Dit is vooral handig als je reeds een analoge camerabewaking hebt die aan vervanging of uitbreiding toe is. Zo kan bestaande bekabeling opnieuw gebruikt worden.

__________

VIDEOBEWAKING

REFERENTIES

________________  // ________________

 

VRAAG EEN VRIJBLIJVENDE OFFERTE

ENTEC UW SPECIALIST IN TOEGANGSTECHNIEKEN